beoordeeld met een 9,2

Ontdek het aanbod

Exclusiefverspreiden.nl staat uitsluitend stil bij de meest relevante vormen van promotieartikelen, te weten:

  • Brochures
    Een brochure kan gezien worden als een gedrukt boekje met een kleine hoeveelheid pagina's. De functie van een brochure is meer omvattender dan bij een flyer of folder. Vanwege de diverse bladzijdes waarover u de beschikking heeft, kunt u zowel tekst als beeld verspreiden middels een brochure die aansluit op uw boodschap.
  • Flyers
    Kenmerkend aan een flyer is dat deze slechts uit één blad bestaat. Dit blad is doorgaans groter dan het formaat van een brochure of folder, namelijk in A5 formaat. Deze flyer wordt doorgaans aan twee zijdes bedrukt en kan zodoende perfect gebruikt worden wanneer u wilt opvallen of mensen nieuwsgierig wilt maken. Uitermate geschikt om een korte boodschap van bijvoorbeeld een aankomend evenement aan te kondigen.
  • Folders
    Een folder is altijd gevouwen. Een folder kan op verschillende manieren bedrukt worden en beschikt over meer ruimte voor tekst dan een flyer. Ideaal om in te zetten als promotiemateriaal wanneer u meer informatie wilt bieden over een bedrijf, product of dienst. Tevens beschikt een folder in hogere mate over een bewaarfunctie ten opzichte van een flyer.

Maak het persoonlijk - promotiemateriaal ontwerpen!

Online zijn er talloze websites die informatie bieden omtrent promotiemateriaal ontwerpen en die tevens voorzien in het daadwerkelijk vormgeven van promotieartikelen. Op deze websites kunt u geheel naar eigen wens kiezen welke vorm van materiaal u in zou willen zetten voor de promotie van uw boodschap. Afhankelijk van de boodschap die u wenst te overbrengen dient er vervolgens gekozen te worden voor een passende vorm van promotieartikelen om te bestellen.

Voor een goede deal voor promotiemateriaal kijkt u hier verder >>