beoordeeld met een 9,2

Maak gebruik van een drukwerk dienst

Een drukwerkdienst maakt uw promotie activiteiten eenvoudiger. U hoeft zichzelf niet langer bezig te houden met het uitvoeren van promotionele activiteiten en kunt u zodoende optimaal focussen op andere zaken. Stuur uw opdracht snel een eenvoudig door en de door u gekozen drukwerkdienst zal razendsnel een geschikt ontwerp voor u klaar hebben. Raadpleeg onze online vergelijker voor het beste aanbod drukwerkdiensten. Doorgaans kunt u het door u gewenste drukwerk geheel zelf aanleveren. Wanneer u deze bestanden aanlevert bij de drukdienst in kwestie kunt u vervolgens zelf geheel uw drukwerk op maat laten samenstellen.

De mogelijkheden met drukwerk

Drukwerk is uiterst veelzijdig. Zodoende zijn er tal van verschillende mogelijkheden die gekozen kunnen worden in de wereld van drukwerk. Enkele veelvoorkomende vormen van drukwerk zijn:

 • Visitekaartjes
  Visitekaartjes kennen doorgaans een opvallend imago met een sterke boodschap. Verder zijn visitekaartjes klein van formaat.
 • Ansichtkaarten
  Door het inzetten van ansichtkaarten kunt u optimaal de aandacht op uw onderneming vestigen. Deze full color promotie kaarten vallen op bij klanten en zorgen ervoor dat uw bedrijf herkend wordt.
 • Flyers
  Het gebruik van flyers is voornamelijk populair in de horeca en reis branche. Door middel van een flyer kunt u op een opvallende manier uw boodschap delen.
 • Folders
  Folders kunnen gezien worden als het meest populaire promotiemiddel voor bedrijven. In verschillende formaten kunt u gebruikmaken van de veelzijdigheid van folders.

Voor een goede drukwerk deal kijkt u hier verder >>

Wilt u meer informatie omtrent het gebruiken van drukwerk op maat? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Exclusiefverspreiden.nl via onze contactpagina. Uw wensen staan bij ons voorop!